Menu

Aanmelden Stamtrail 2014

Beste ouder(s)/verzorger(s) en 16+ (staf)leden van Scouting Jan Wandelaar,

Zoals vorig jaar na de zeer geslaagde StamTrail is beloofd organiseert de Stam van Scouting Jan Wandelaar ook dit jaar weer de StamTrail! Op Vrijdagavond 27 juni zijn alle ouders van onze (jeugd)leden van harte welkom om dit avontuur mee te beleven. Ook nodigen wij bij deze alle stafleden en 16+ leden uit om met z’n allen een gezellige avond te beleven.

Het doel van de StamTrail is om u als ouder een introductie te geven met de activiteiten waar uw kind(eren) wekelijks veel plezier aan beleven. Het is ook het ideale moment om nader kennis te maken met de vele vrijwilligers die zorgen dat deze wekelijkse activiteiten plaats kunnen vinden. Afgelopen jaar organiseerde de Stam de avond op het water. Dit jaar zal het Land centraal staan tijdens deze avond.

Inloop is vanaf 19:45 op de Bosschuur (het clubhuis van het landwerk aan de Dasselaarweg 49 in Zeewolde). Om 20:00 gaan we van start met de activiteit. We verwachten dat iedereen uiterlijk rond 22:30 weer terug is op de Bosschuur. Onder het genot van een hapje en een drankje sluiten we dan de avond af. Er zijn geen kosten verbonden aan dit avontuur dat u zeker niet mag missen.

Als u mee wilt doen met de StamTrail, dan kunt u zich opgeven met het onderstaande formulier.

Graag horen we zo snel mogelijk (maar uiterlijk woensdag 25 juni ) of u mee wilt doen, zodat de organisatie rekening kan houden met de hoeveelheid deelnemers.

Tot vrijdag 27 juni!

Met vriendelijke groeten,

Emiel van Blokland
Marcel Booi
Erik Mengerink

StamTrail organisatie

Aanmelden Stamtrail vrijdag 27 juni 2014

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>