Menu

Aanmelden Stamtrail 2013

Beste ouder(s)/verzorger(s) en 16+ (staf)leden van Scouting Jan Wandelaar,

Na het grote succes van de StamTrail 2012, presenteert de Stam van Scouting Jan Wandelaar de StamTrail 2013! Op Vrijdagavond 5 juli zijn alle ouders van onze (jeugd)leden van harte welkom om dit avontuur mee te beleven. Ook nodigen wij bij deze alle stafleden en 16+ leden uit om met z’n allen een gezellige avond te beleven.

Het doel van de StamTrail is om u als ouder een introductie te geven met de activiteiten waar uw kind(eren) wekelijks veel plezier aan beleven. Het is ook het ideale moment om nader kennis te maken met de vele vrijwilligers die zorgen dat deze wekelijkse activiteiten plaats kunnen vinden. Afgelopen jaar organiseerde de Stam in een Land thema een route met onderweg een aantal posten. Voor dit jaar heeft de Stam een avond georganiseerd waarin het thema “Water” centraal staat. We zullen het evenement dit jaar dan ook StamSail noemen. Maar iedereen is welkom, of uw kind nu op het water of op het land zijn scouting avontuur beleefd, de StamSail er voor iedereen!

Inloop is vanaf 19:45 op Lands End (het troephuis van het waterwerk aan de Pluuthaven in Zeewolde). Om 20:00 gaan we van start met de activiteit. We verwachten dat iedereen uiterlijk rond 22:30 weer terug is op Lands End. Onder het genot van een hapje en een drankje sluiten we dan de avond af. Er zijn geen kosten verbonden aan dit avontuur dat u zeker niet mag missen.

Als u mee wilt doen met de StamSail, dan kunt u zich opgeven met het onderstaande formulier.

Graag horen we zo snel mogelijk (maar uiterlijk donderdag 27 juni ) of u mee wilt doen, zodat de organisatie rekening kan houden met de hoeveelheid deelnemers.

Tot vrijdag 5 juli!

Met vriendelijke groeten,

Erik Mengerink
Iwan van Blokland
Tjeerd de Vries

StamSail organisatie

Aanmelden Stamtrail vrijdag 5 juli 2013

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>