Menu

Opkomst 5-apr-2013: Duiken

Beste stamleden,

Even een update aangaande vrijdagavond. We hebben duiken op de planning staan. De duikinstucteurs hebben al aangegeven dat het geen probleem is om ons de introles duiken te geven tegen gereduceerd tarief. Alleen vonden zij, en ik ook trouwens, het geen goed idee om dit te doen tijdens het discozwemmen in het baken. Inmiddels zijn er lijntjes uitgezet naar het zwembad in Harderwijk waar de duikinstucteurs normaal op donderdagavond zwemmen en naar de rcn.  Beide opties weet ik nog niet of dat het mogelijk is.
Mocht ik meer weten dan laat ik het zo snel mogelijk weten. Geef je in ieder geval even zo snel mogelijk op via de site zodat ik weet hoeveel er vrijdag komen.  Wel zo makkelijk voor jezelf ook, anders moet je zo lang je adem inhouden omdat er voor jouw dan geen luchtflessen zijn.
Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat beide baden toch niet kunnen, stel ik voor om de opkomst op de andere al geplande opkomst te doen.  Omdat het mij namelijk wel erg leuk lijkt. Ik zal dan wel zorgen voor een alternatieve opkomst aanstaande vrijdag.

 

Belangrijke toevoeging!

 

We verzamelen om kwart voor 8/19:45 bij het zwembad van de RCN. Zorg ervoor dat je een zwembroek bij je hebt én dat je nuchter bent. NIET nuchter is NIET duiken.

Je wordt niet thuis gebracht.

8 aanmeldingen voor 5 April 2013

 
371Christiaan
367Emiel
368Erik
366Fokko
361Lyanda Duik Alleen
362Rein
360Robert
370Zoe
364Hein
373Ruben
363Tanja Etentje Schoon
372Tjeerd
369Tom
365Wouter

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>