Menu

Aanmelden Stamtrail 2012

Beste ouder(s)/verzorger(s) en 16+ leden,

Zoals u in de laatste nieuwsbrief heeft kunnen lezen, organiseert de Stam op vrijdagavond 1 juni 2012 de stamtrail voor alle ouders van de jeugdleden van Scouting Jan Wandelaar. Ook nodigen wij alle stafleden en 16+ leden uit om met z’n allen een gezellige avond te beleven.

Het doel van de stamtrail is om ouders een introductie te geven met de activiteiten waar uw kind wekelijks veel plezier aan beleefd. De stam heeft een korte route uitgezet van max. 5 kilometer met onderweg een aantal posten.

Inloop is vanaf 19:45 op de Bosschuur. Om 20:00 gaan we van start met de activiteit. We verwachten dat iedereen uiterlijk rond 22:30 weer terug is op de Bosschuur. Onder het genot van een hapje en een drankje sluiten we dan de avond af. Er zijn geen kosten verbonden aan dit avontuur.

Als u mee wilt doen met de stamtrail, dan kunt u zich opgeven met het formulier onderaan deze webpagina.

Graag horen we zo snel mogelijk (maar uiterlijk donderdag 31 mei ) of u mee wilt doen, zodat de organisatie rekening kan houden met de hoeveelheid deelnemers.

Tot vrijdag 1 juni!

De organisatie Stamtrail

Aanmelden Stamtrail vrijdag 1 juni 2012

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>