Menu

Uitslag iScout 2012: 15e plaats!

Beste iScout deelnemers,

Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor de super gezellige avond en jullie fantastische inzet.Gisteren avond laat (rond 1:30) is de uitslag bekend gemaakt en in in te zien via http://iscoutgame.nl/eindstand Wij hebben als Scouting Jan Wandelaar Zeewolde de 15e plaats behaald tussen 140 scouting groepen die mee deden. Een zeer mooie prestatie en een extra groot compliment naar degene die het werkstuk hebben gemaakt. Hiermee hebben we 6 extra reispunten (maximale score) verdiend!

Graag wil ik ook Reinier bedanken voor zijn tijd en inzet voor het mogelijk maken om De Delta als speellocatie te gebruiken voor de iScout.

De video’s zijn inmiddels allemaal naar youtube geüpload en in een playlist geplaatst. Deze kan je via http://www.youtube.com/playlist?list=PLA70CE89E945153E2 bekijken en eventueel delen via twitter, facebook aan de rest van de wereld 🙂

De foto’s zullen later geüpload worden. (Als iemand voor mij nog de complete lijst met doe opdrachten met omschrijving heeft, graag even toesturen, dan kan ik de beschrijving op youtube en van de foto’s allemaal goed invullen).

Heb je zelf nog foto’s of filmpjes van de iScout, mail ze dan naar mij, en ik zal ze online zetten bij de rest.

Wil je op de hoogte blijven van de foto’s die we uploaden of andere zaken die we met de stam doen, volg ons dan via:
Website: https://www.johnniewalkerstam.nl/
Twitter: https://twitter.com/#!/johnniewstam
Youtube: http://www.youtube.com/user/johnniewalkerstam

Net als vorig jaar verwacht ik dat binnenkort de reisvragen online beschikbaar worden gemaakt door de iScout organisatie. Waarschijnlijk wordt er dan ook net als vorig jaar gevraagd om een enquête in te vullen, waardoor ze het spel volgend jaar weer kunnen verbeteren. Als ik deze informatie heb gekregen zal ik dit doorsturen.

Heb je tips, op- en/of aanmerkingen voor onze eigen groep, mail deze, dan nemen we dat mee in de organisatie van volgend jaar.

Grz,
Robert

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>