Menu

Kamp 25-27 november 2011: Sinterkamp Nieuwsbrief 1

Hey allemaal,

In deze mail vinden jullie voldoende informatie om je de laatste 2 weken voor het kamp te kunnen gaan verheugen op een gezellig, cultureel, avontuurlijk weekeind.

Onderwerpen: De locatie, Vervoer, Programma en de kosten.

Voor de liever “niet” mail lezers onder ons de drie aktie punten van deze mail:

  1. Start kamp voor alle Zeewoldenaren 11:00 Lands End
  2. We zoeken nog 1 chauffeur met auto
  3. Kosten voor het kamp zsm overmaken zie betalingsgegevens in de e-mail

De locatie:
Het kamp zal zich afspelen in de provincie Noord Brabant, we zullen daar logeren op Moekes logeerzolder. Via onderstaande link kunnen jullie vast wat zien van de overnachtingslocatie.

http://www.chalet.nu/vakantiehuisje-nederland/NL-567.html

Vervoer:
Op Wouter en Gerben na gaat iedereen vanuit Zeewolde op pad. Wouter hebben we net gesproken en die gaat zelf vanaf Utrecht naar Noord Brabant, Gerben hebben we nog niet gesproken dus ga er even van uit dat hij in België aan het werk is en dat het voor hem niet echt logisch is om via Zeewolde naar Noord Brabant te rijden. Lang verhaal maar dat betekend dat we met de rest nog 2 auto’s nodig hebben, Robert heeft aangegeven dat hij wel wil rijden wat betekend dat we nog 1 chauffeur met auto zoeken, wie wil er rijden?

Programma:
We willen nog niet teveel met jullie delen maar om het begin en het eind van het kamp aan te geven hebben we die 2 delen van het weekeind vast voor jullie opgeschreven:

Vrijdag
11:00 verzamelen op Lands End
11:30 vertrek naar Noord Brabant
13:00 aankomst en lunch bij Moekes
19:00 Diner bij Moekes

Zondag
17:00 Diner afsluiting en terug naar huis
19:30 Terug op Lands End

Kosten:
Zie email.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit graag natuurlijk

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>